Vedligeholdelse og forbedringer af en hjemmeside.

Du må aldrig opfatte en hjemmeside du har købt som et stykke færdigt arbejde. Det at tiden går, forælder din hjemmeside,

Teknikken udvikles konstant, og får du ikke løbende opdateret til nye versioner, står du måske en dag med en hjemmeside der ikke virker.

Løbende vedligeholdelse af ens hjemmeside er derfor et "must".

BornHosting hjælper gerne med at opdatere, yde support og vedligeholde din eksisterende hjemmeside. Kontakt os gerne på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.